Štrasburský salát

17. července 2017 v 9:34 | recepty mojí maminky |  Saláty
Suroviny:
25 dkg jemného salámu,
12 dkg sýra Goudy,
2 kyselé okurky,
1 malá cibule,
1/2 stroužku česneku,
1 středně velká ředkvička,
1 krabička majolky,
2 lžíce smetany,
hořčice,
sůl,
pepř,
ocet.

Postup:
Salám, sýr a okurky nakrájíme na jemné nudličky, přidáme jemně usekanou cibuli, utřený česnek se solí a jemně nastrouhanou ředkvičkou.
Směs ochutíme ostatnímy přísadami a opatrně vše spojíme majonézou zjemnělou smetanou.
Před podáváním necháme vychladit.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama