Pečená kolena

9. července 2013 v 8:59 | Ano |  Něco na zub
Koupíme vepřová kolena přední. Opálíme je od štětin, omyjeme, krátce ovaříme, dočistíme a dáme vařit se solí, pepřem, kouskem bobkového list, novým kořením.. Ne zcela dovařená kolena dáme péci do trouby na osmaženou cibulku; posypeme kmínem; troškou papriky (nemusí být), obložíme kyselým zelím a dusíme do změknutí, aby se obojí dobře prolnuli. Na zahoustnutí přidáme nastrouhaný syrový brambor, ale i bílé víno na podlévání. Také lze začít syrovým naporcovaným kolenem, které ke konci dopečeme se zelím.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama