Kuře na pivě

9. července 2013 v 10:41 | Ano |  Něco na zub
Kuře rozporcujeme na menší kousky a posolíme. Dáme do pekáče, podlijeme černým pivem a dáme péci do trouby. Pečeme a podléváme a někdy v polovině přidáme nahrubo nakrájenou cibuli. Když je kuře měkké, zapneme v troubě gril, aby se vytvořila kůrčička. Pak kousky kuřete z pekáče vyjmeme a šťávu na plotně necháme zprudka přejít varem a zahustíme hladkou moukou. Zkaramelizované pivo, cibule a mouka vytvoří hustou, velmi pikantní omáčku, do které opět vložíme kousky kuřete. Podáváme s bramborami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama