Králík v uzeném bůčku

9. července 2013 v 11:54 | Ano |  Něco na zub
Suroviny:
4 plátky uzeného bůčku,
1 vykostěný králík,
špetka tymiánu,
sůk,
pepř,
majonéza podle chuti,
3-4 větší cibule (na kolečka),
5 rajčat.

Postup:
Asi 1,5 cm silné plátky uzeného bůčku naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a tymiánem. Na to položíme plátek vakostěného králičího masa. Zabalíme jako ptáčky a omotáme nití. Do misky z varného skla naskládáme závitky a pokryjeme je cibulí a rajčaty. Zalijeme trochou vody a během pečení podléváme, aby se maso nevysušili. Podáváme s bramborovou kaší.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama