Kedlubnová polévka

5. července 2013 v 15:51 | leták Kaufland
Suroviny:
500 g kedluben,
1 lžíci oleje,
1 lžíci hladké mouky,
sůl,
vegeta,
zelená petrželová nať,
1 vejce,
1 lžička hrubé mouky.

Postup:
Z mouky a tuku uděláme bílou zápražku, zalijeme vodou a přivedeme k varu.
Pak přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou kedlubnu a uvaříme. Je-li kedlubna měkká, přidáme do polévky nasekanou petrželovou nať, dochutíme a zavaříme lité těsto, které vytvoříme vymícháním vejce a hrubé mouky. Hmotu pak pomalu přecedíme přes cedník dp polévky, ve které se těsto uvaří.

Pramen:
Kuchárska kniha našej mamy, Nakladatelství PERFEKT
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gabča Gabča | Web | 5. července 2013 v 16:03 | Reagovat

Jsem mladá a chci se seznámit, klikni na můj webík abys zjistil víc!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama