Ďábelská slepice

9. července 2013 v 9:09 | Ano |  Něco na zub
Suroviny:
1 slepice,
6 dcl mléka,
6 stroužků česneku,
půl lžičky mletého pepře,
jedna polévková lžíce ďábelského koření,
jedna polévková lžíce škrobu.

Postup:
Rozpůlenou slepici uvaříme ve slané vodě se zeleninou do měkka. Vývar použijeme na polévku. Slepici rozporcujeme. V hrnku rozšleháme mléko s česnekem, pepřem, ďábelským kořením a škrobem. Do této směsi naložíme porce slepice asi na jeden a půl hodiny. Pak vymastíme pekáč, rozložíme na něj slepici, na každou porci dáme oříšek másla a dáme zapéci do vyhřáté trouby. Jako přílohu podáváme vařené brambory a zeleninu nebo bramborový salát.
Dobrou chuť
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama