Vepřová panenka s modrým přelivem

19. června 2013 v 10:37 | Blesk |  Recepty opsané z Blesku
Suroviny:

Na carpaccio:
1 kg vepřové panenky,
sádlo,
sůl, pepř,
200 g sýra s modrou plísní,
200 ml smetany 30%,
sójová omáčka.

Postup:

Maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Na sádle zprudka opečeme, pak zabalíme do alobalu, kde nám krásně dojde. Mezitím na výpek z masa nasypeme nakrájenou nivu, šlehačku a dochutíme sójovou omáčkou, směs provaříme a můžeme servírovat.

Teplota: 100, 160
Vhodé pro vegetariány: ne
Počet porcí: 5
Obtížnost: pro mírně pokročilé
Národní kuchyně: česká
Doba přípravy: 1 hodina
Čas vaření: 45 minut
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama