Rychlé a snadné chuťovky

29. června 2013 v 7:49 | Pestrý svět 27.12.2007 |  Silvestr

Plněný celer
Duté řapíky celeru můžeme naplnit ochuceným krémovým sýrem.

Houby plněné paštikou
Zmalých žampionů odkrojte nožičky a pak do vzniklých důlkú napěchujte paštiku.

Hroznové víno s nivou
Smíchejte stejné množství nivy a másla. Velké bobule zeleného nebo černého hrozna rozpulte, naplňt směsí a znovu spojte.

Slaninové copánky
Tenké proužky uzené prorostlé slaniny stočte s proužky listového těsta do copánků. Pečte asi 15 minut při teplotě 200°C nebo stupni 6 dozlatova.


Šunka s kiwi
Čtvrtky oloupaných kiwi zabalte do tenkých plátků uzené šunky a dobře upevněte párátkem.


Toasty s kuřecími játry
Kuřecí játra krátce poduste v tršce másla a sherry. Nakrájejte na malé kostičky z bílého pečiva.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama