Pstruh se zeleninou

19. června 2013 v 7:44 | nedělní Blesk |  Recepty opsané z Blesku
Suroviny na 4 porce:

4 pstruzi,
120 g mrkve,
120 g cukety,
120 g pórku,
200 ml olivového oleje,
100 ml bílého vinného octa,
2 polévkové lžíce medu,
hrst máty a petržele,
sůl, pepř.

Postup:

Pstruha očistíme, vyfiletujeme a vykostíme.
Zeleninu si nakrájíme na tenké nudličky.
Pstruha osolíme, opepříme a pečeme na kapce olivového oleje cca 2 až 3 minuty z každé strany.
Nakrájenou zeleninu krátce orestujema a přidáme nasekanou petrželku, sůl a pepř.
V míse si rozmícháme olivový olej, vinný ocet a med, vymícháme metličkou dohladka, dochutíme solí a pepřem.
Přidáme čerstvou nasekanou mátu.
Mezi dva filety dáme zeleninu, ochutíme omáčkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama