Labužnický šopský salát

27. června 2013 v 8:37 | Magazín Právo |  Muž v hrnci
250 g rajčat,
250 g zelených paprik,
200 g salátových okurek,
1 cibule,
asi 0,5 dl oleje,
mletý pepř,
sůl,
citrónová šťáva,
50-100 g sýru Niva.

Rajčata, papriky a oloupané okurky nakrájíme na malé kousky, cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu a promícháme. Necháme v ledničce 20 minut odležet. Před podáváním sypeme salát strouhanou (rozdrobenou) nivou.

Příloha:
k samostatné lehké veřeři pečivo, používáme také jako přílohu k masovým pokrmům.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama