Jachninovy taštičky

19. června 2013 v 8:22 | Blesk, úterý 28. srpna 2012 |  Recepty opsané z Blesku
Petr Jachnin je tak trochu světoběžník. Během cest po světě ochutnal kdeco a napadlo ho, že by mohl vyrábět taštičky s náplněmi typickými pro různé světové regiony. Někde mají rádi sladko-slanou chuť, jinde sladkokyselou, někde cpou do všeho pálivé papričky, jinde zase zelí a mletého čuníka ... A to všechno chce Jachnin nabízet ve svém projektu.


Suroviny:

30 dkg mletého předního hovězího masa,
20 dkg zelí,
2 kupovaná listová těsta v obalu,
drcený pepř,
sůl.

Postup:

Mleté maso smícháme se zelím a pepřem, trochu osolíme. Rozválené těsto rozřežeme na 24 čtverců. Směs položíme doprostřed a zabalíme rohy přes střed. Potřeme rozšlehaným vejcem, pokmínujeme a na pečičím papíře pečeme dozlatova asi 20 minut v troubě vyhřáté na 180°C.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama