Zapékané těstoviny se sójovým masem

27. října 2008 v 10:38 | Večery pod lampou 47/1996 |  Sójové maso v kuchyni
200 g špenátových nudlí,
4 lžíce oleje,
2 větší cibule,
50 g sójového masa,
1/2 kostky slepičího bujonu,
250 ml vody,
1 vejce,
2 bílky,
250 ml mléka,
muškátový květ,
sůl,
tuk na vymazání formy

Sójové maso zalijeme vařícím bujonem z kostky a necháme 30 minut bobtnat. Pak na rozehřátém oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme překrájené okapané sójové maso, podlijeme a dusíme doměkka. Mezitím uvaříme těstiviny, scedíme je a smícháme s měkkým masem. Okořeníme muškátovým květem, urovnáme do vymazané zapékací misky a zalijeme vejcem rozšlehaným s bílky a mlékem. Ve vyhřáté troubě zapékáme asi 45 minut. Podáváme se zeleninovým salátem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama