Sójové maso na houbách

27. října 2008 v 10:27 | Večery pod lampou 47/1996 |  Sójové maso v kuchyni
2 lžíce oleje,
1 větší cibule,
200 g žampionů,
sůl,
kmín,
1/2 l vody,
100 g sójového masa, 1 lžíce hladké mouky,
4 lžíce jogurtu

Na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sůl a kmín, zalijeme vodou a nalijeme na maso v misce. Necháme nabobtnat 30 minut. Pak maso vložíme do kastrolu a dusíme. Po 30 minutách přidáme očištěné žampiony pokrájené na plátky a společně dusíme doměkka. Ke konci dušení přidáme k masu jogurt, v němž jsme rozmíchali mouku, a za stálého míchání ještě 10 minut provaříme. Podle potřeby dochutíme a podáváme s rýží nebo s knedlíkem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama