Obložené houbové chlebíčky

25. října 2008 v 14:17 | Večery pod lampou |  Recepty pro milovníky hub

150 g čerstvých hub,
50 g hub v octě,
30 g solamy­lu,
2 lžíce mléka,
100 g másla,
petrželka,
50 g emen­tálu,
100 g šunkového salámu,
1 veka,
sůl

Nakrájené houby osolíme a podusíme doměkka. Do mléka zamícháme solamyl, povaříme do zhoustnu­tí, přidáme k houbám, dochutíme a necháme zchlad­nout. Chlebíčky namazané máslem pokryjeme vy­chladlou houbovou kaší, ozdobíme houbami z octa, sýrem, salámem a petrželkou. Podáváme jako před­krm.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama