Labužnické toasty

25. října 2008 v 14:24 | Večery pod lampou |  Recepty pro milovníky hub
500 g čerstvých hub (žampionů, hřibovitých),
8 plát­ků bílého chleba,
máslo nebo olej,
1 cibule,
mletý pepř;
sůl,
8 plátků šunky,
4 vejce, paprika

Toasty opečeme a obložíme šunkou. Plátky hub du­síme spolu s cibulkou, pepřem a solí na másle nebo oleji. Šťávu z hub z větší části vydusíme a teplé plátky hub rozložíme na opečené toasty se šunkou. Na každý toast pak položíme vejce usmažené jako volské oko, ozdobíme mletou paprikou a teplé po­dáváme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama